فرمول کربنات پتاسیم – K2CO3
کربنات پتاسیم چیست؟ فروش کربنات پتاسیم آلمانی
کربنات پتاسیم یک ترکیب معدنی با فرمول شیمیایی K2CO3 و نام شیمیایی کربنات پتاسیم است. در غیر این صورت به آن کربنات پتاس یا خاکستر مروارید یا کربنات دی پتاسیم می گویند. این نمک به عنوان نمک دو پتاسیم اسید کربنیک تعریف می شود و می تواند به طور گسترده در تولید صابون و شیشه استفاده شود.
خاکستر مروارید یک پودر سفید مرطوب و لطیف است. بی بو است و طعمی شبیه قلیایی دارد. به راحتی در آب حل می شود اما در استون، الکل و اتانول نامحلول است. دارای pH 11.6 است. این جزء اصلی پتاس است.
فروش کربنات پتاسیم آلمانی را با ما تجربه کنید. ما فروش کربنات پتاسیم آلمانی را با بهترین شرایط برایتان انجام می دهیم.
خواص کربنات پتاسیم – K2CO3
کربنات پتاسیم دارای خواص بسیاری است که موجب ایجاد کاربری های زیادی برای آن شده است.
ساختار کربنات پتاسیم – K2CO3
فروش کربنات پتاسیم آلمانی به دلیل کیفیت بالای آن مورد توجه قرار گرفته است. ما فروش کربنات پتاسیم آلمانی و خرید آن را از یک شرکت معتبر توصیه می کنیم.
تاریخ
از نظر تاریخی، ترکیب کربنات دی پتاسیم از پخت پتاس در یک کوره ایجاد میشود. پودر سفیدی که تولید شد، کربنات پتاسیم بود. در سال 1790، ساموئل هاپکینز اولین اختراع را دریافت کرد که توسط اداره ثبت اختراع ایالات متحده برای فرآیند بهبود یافته ساخت خاکستر پتاس و مروارید صادر شد.
تولید کربنات پتاسیم
کربنات پتاسیم را می توان با واکنش ترکیب هیدروکسید پتاسیم (KOH) با دی اکسید کربن (CO2) به صورت تجاری تهیه کرد. واکنش شیمیایی برای همان را می توان به صورت زیر ارائه کرد:
2 KOH + CO2 → K2CO3 + H2O
یک فرآیند جایگزین برای به دست آوردن کربنات پتاسیم، تصفیه آن با دی اکسید کربن (CO2) در حضور آمین آلی است که منجر به بی کربنات پتاسیم می شود و با تکلیس بیشتر KHCO3 کربنات پتاسیم تولید می کند. واکنش شیمیایی برای همان را می توان به صورت زیر ارائه کرد:
2 KHCO3 → K2CO3 + H2O + CO2
موارد استفاده از کربنات پتاسیم
بیایید به استفاده از کربنات پتاسیم همانطور که در زیر ذکر شده است نگاه کنیم:
در صنایع شیمیایی معدنی پایه، صنایع سبک و صنعت پزشکی، کربنات پتاسیم به عنوان یک ماده خام مهم در نظر گرفته می شود. عمدتاً در تولید لوله الکترود، شیشه نوری، لوله تلویزیون، اقلام چاپ، لامپ، رنگ، اقلام عکاسی، جوهر، متاسیلیکات سدیم، آبکاری، پودر پلی استر، چرم، کریستال، صابون پتاس، داروها و ساختمان سرامیک استفاده شده است. مواد.
از طرف دیگر، می توان از آن به عنوان پودر خشک، عامل محافظ لاستیکی و جاذب گاز نیز استفاده کرد.
این ترکیب را می توان برای حذف دی اکسید کربن در گاز سنتز کود شیمیایی استفاده کرد.
از این کود به عنوان کود پتاسیم نیز استفاده می شود.
کربنات پتاسیم همچنین کاربرد خود را در زمینه های مختلف مانند لذیذ، مواد غذایی و سازنده مواد شوینده گسترش می دهد.
همین کاریردهای زیاد موجب فروش کربنات پتاسیم آلمانی در سراسر جهان گشته است.
اثرات بالقوه سلامتی
تماس با پوست: قرار گرفتن در معرض کربنات پتاسیم با پوست می تواند باعث تحریک و قرمزی پوست شود. طبق مطالعات انجام شده با خوکچه هندی، این ماده به عنوان یک حساس کننده پوست داده نمی شود.
تماس چشمی: قرار گرفتن در معرض چشم می تواند باعث قرمزی و تحریک شدید پلک ها، ملتحمه شود. تماس چشمی طولانی و درمان نشده ممکن است باعث آسیب شدید و دائمی چشم شود.
بلع: مصرف این ترکیب می تواند باعث قرمزی مری، دهان، گلوت، زخم، سوزش، سوزش معده و روده، ادم و سوختگی شود. مصرف بیش از حد آن نیز می تواند باعث استفراغ، زخم، شوک و حتی مرگ شود.
استنشاق: استنشاق این ماده ممکن است باعث تحریک راه هوایی فوقانی، سرفه، قرمزی دهان از جمله راه های هوایی فوقانی شود.
فروش کربنات پتاسیم آلمانی در ظروف محکم و ایمن صورت پذیرد.
فروش کربنات پتاسیم آلمانی در حجم های مختلف انجام می شود.
کاربردها کربنات پتاسیم
بیایید به کاربردهای مهم کربنات پتاسیم نگاهی بیندازیم:
به عنوان یک عامل خشک کننده ملایم که در آن سایر عوامل خشک کننده مانند سولفات منیزیم و کلرید کلسیم وجود دارد. ممکن است ناسازگار باشد و برای ترکیبات اسیدی مناسب نباشد. با این حال، اگر فاز آلی حاوی مقدار کمی ناخالصی اسیدی باشد، می تواند برای خشک کردن یک فاز آلی مفید باشد. همچنین می توان از آن برای خشک کردن برخی از الکل ها، کتون ها و آمین ها قبل از تقطیر استفاده کرد.
در آشپزی، جایی که چندین مصارف سنتی دارد، همچنین یکی از مواد تشکیل دهنده تولید ژله علف است، که غذای مصرفی در غذاهای جنوب شرقی آسیا و غذاهای چینی و همچنین رشته فرنگی دستی چینی و کیک ماه است. همچنین از آن برای نرم کردن درخت مربا استفاده می شود. اغلب در دستور العمل های شیرینی زنجبیلی آلمانی از کربنات پتاسیم به عنوان یک عامل پخت استفاده می شود، البته با ترکیبی از هارتشورن. استفاده از کربنات پتاسیم باید به مقدار مشخصی محدود شود تا از آسیب جلوگیری شود و توصیه شود که بدون راهنمایی استفاده نشود.
در پودر کاکائو، قلیایی کردن می تواند شکلات هلندی را با متعادل کردن pH (به معنی کاهش اسیدیته) دانه های طبیعی کاکائو تولید کند. عطر را تقویت می کند افزودن فرآیند کربنات پتاسیم به پودر کاکائو به طور کلی “هلندی” نامیده می شود (و محصولات را پودر کاکائو فرآوری شده هلندی می نامند). این فرآیند برای اولین بار در سال 1828 توسط کوئنراد یوهانس ون هوتن هلندی توسعه یافت.
ایمنی مواد غذایی کربنات پتاسیم
در حالی که هر پتاسیم سیآربونات برای افزودن با غذا بی خطر است، از نظر تجاری، کربنات پتاسیم درجه مواد غذایی در دسترس است. اضافه کردن همان کربنات پتاسیم به غذا بی خطر است. البته، کربنات پتاسیم به طور معقولی یک پایه قوی است، بنابراین اگر بیشتر از مقدار کمی داشته باشیم، طعم چندان خوبی ندارد.
منبع