فروش اسید سیتریک مایع

فرمول اسید سیتریک – ساختار، خواص، کاربردها، نمونه سوالات

آخرین به روز رسانی: 14 مارس 2022
اسید سیتریک یک ترکیب آلی قوی اما اسید آلی ضعیف با فرمول شیمیایی C6H8O7 است. اسید سیتریک به دو شکل وجود دارد – مونوهیدرات یا بدون آب (بی آب). این اسید معمولاً در سبزیجات و میوه های مختلف مانند لیمو، پرتقال یافت می شود، گوجه فرنگی دارای مقدار بیشتری اسید سیتریک است. به آن اسید تری بازیک نیز می گویند.

اسید سیتریک
اسید سیتریک بی بو، ترش مزه است و به صورت جامد کریستالی سفید رنگ ظاهر می شود. ساختار کریستالی مونوکلینیک دارد. این اسید برای اولین بار توسط شیمیدان کارل ویلهلم شیله در سال 1784 جدا شد. به نوعی شبیه به نمک خوراکی است که در بازار به عنوان نمک ترش فروخته می شود.

فرمول اسید سیتریک , فروش اسید سیتریک مایع

اسید سیتریک را می توان به عنوان یک اسید تری کربوکسیلیک، به عنوان مثال، اسید پروپان-1، 2، 3-تری کربوکسیلیک با یک جایگزین هیدروکسی در موقعیت C-2 تعریف کرد.

اسید سیتریک به طور کلی به طور طبیعی در مرکبات وجود دارد. در این چاه بیوشیمی به عنوان علت میانی درگیر در چرخه اسید سیتریک شناخته می شود که در متابولیسم همه موجودات هوازی رخ می دهد یا یافت می شود. همانطور که می توانید طعم آنها را در مرکباتی مانند لیمو و لیموترش که حاوی حجم بالایی از اسید سیتریک هستند، بچشید. اسید سیتریک می تواند تا 8 درصد از وزن خشک کل میوه را به خود اختصاص دهد.

ساختار اسید سیتریک

فرمول مولکولی = C6H8O7 و نام IUPAC آن = 2-hydroxypropane-1, 2, 3-tricarboxylic acid

سیستم ورودی خطی ورودی مولکولی ساده شده = OC(=O)CC(O)(CC(O)=O)C(O)=O

فروش اسید سیتریک مایع

فروش اسید سیتریک مایع در مراکز فروش مواد شیمیایی انجام می شود.

فروش اسید سیتریک مایع کاربردهای بسیاری برای صنعتگران ایجاد می نماید.

ساختار اسید سیتریک

خواص فیزیکی اسید سیتریک

فرمول شیمیایی اسید سیتریک C6H8O7
فرمول توسعه یافته اسید سیتریک HOC(CO2H)(CH2CO2H)2
جرم مولی / وزن مولکولی 192.124 گرم مول – 1
چگالی اسید سیتریک 1.665gcm-3
نقطه جوش اسید سیتریک 310 درجه سانتی گراد
نقطه ذوب اسید سیتریک 153 درجه سانتیگراد
حلالیت اسید سیتریک محلول در آب، الکل، اتر، استون.
موارد استفاده از اسید سیتریک

اسید سیتریک بیشتر در غذاها و نوشیدنی هایی مانند نوشابه ها، آب میوه ها و غیره استفاده می شود و طعمی تند و مرکباتی به آنها می دهد. سیتریک به عنوان یک طعم دهنده بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
این ماده به عنوان یک نگهدارنده غذا عمل می کند زیرا PH اسیدی آن مانع از رشد بسیاری از باکتری ها روی غذا می شود و در نتیجه از فاسد شدن آنها جلوگیری می کند. اسید سیتریک pH را کاهش می دهد و باعث غیرفعال شدن آنزیم های اکسیداتیو در غذاهای منجمد می شود.
اسید سیتریک در ساخت صابون ها و مواد شوینده برای نرم کردن pH پایه آنها استفاده می شود.
همچنین در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان نگهدارنده برای حفظ تعادل pH اسید و باز استفاده می شود. در لوازم آرایشی برای از بین بردن پوست مرده مفید است، همچنین چین و چروک را کاهش می دهد و رنگ پوست را بهبود می بخشد.
اسید سیتریک با کیلیت کردن کلسیم در خون به عنوان یک ضد انعقاد عمل می کند و همچنین به عنوان اسیدولانت برای کنترل سطح pH استفاده می شود.
در بیماری هایی مانند پوکی استخوان، پوست لیمو به عنوان منبع اسید سیتریک، برای بهبود سلامت استخوان ها استفاده می شود، زیرا حاوی مقدار زیادی کلسیم و ویتامین C است که به حفظ استخوان ها کمک می کند.
اسید سیتریک به عنوان یک ماده نگهدارنده برای ذخیره خون در صنعت داروسازی استفاده می شود.
اسید سیتریک به عنوان یک امولسیفایر توسط برخی از شرکت های یخ استفاده می شود تا از گلبول های چربی به عنوان یک عامل امولسیون کننده جلوگیری کند.
اسید سیتریک در کارامل برای کریستالیزاسیون ساکارز استفاده می شود.

فروش اسید سیتریک مایع

فروش اسید سیتریک مایع برای خریداران عزیز با رعایت نکات ایمنی انجام می گیرد.

فروش اسید سیتریک مایع در مقادیر مورد دلخواه خریداران امکان پذیر می باشد.

فروش اسید سیتریک مایع برای تمام نقاط ایران ممکن است.

منبع

https://www.geeksforgeeks.org/citric-acid-formula-structure-properties-uses-sample-questions/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا