اسید معده در شیمی

علاوه بر این، اسید معده عملکردهای فوری دیگری نیز دارد. اثر اسیدی آنها بر بافت بیولوژیکی به این معنی است که بسیاری از میکروارگانیسم های خورده شده با غذا از بین می روند. علاوه بر این، اسید معده باعث انعقاد پروتئین های موجود در غذا می شود و در نتیجه تجزیه پروتئین ها را تسهیل می کند که به اصطلاح هیدرولیز می شود.

از نظر شیمیایی، آن است اسید هیدروکلریک یک اسید بسیار قوی خورنده است و با بسیاری از مواد مانند فلزات اساسی واکنش نشان می دهد. اما مواد آلی نیز مورد حمله قرار می گیرند. یک جرعه از بطری اسید هیدروکلریک عواقب خطرناکی برای فرد مورد نظر دارد!

بدیهی است که اسید هیدروکلریک ابتدا در خود معده تشکیل می شود، زیرا نمی توان آن را مستقیماً با غذا خورد. سلول های جداری که در بالا ذکر شد مسئول این هستند.

برای سنتز بیوشیمیایی اسید هیدروکلریک (HCl) در سلول های جداری یون هیدروژن (یون هیدرونیوم) و یون کلرید مورد نیاز است.
یون های کلرید از غذای بلعیده شده به دست می آیند. به عنوان مثال، نمک سفره تامین کننده یون های کلرید است.

NaCl → N / A+ + cl-

علاوه بر این، اسید کربنیک در سلول های جداری تشکیل می شود. هنگامی که آنها با آب واکنش می دهند، یون هیدروژن مورد نیاز (یون هیدرونیوم) تشکیل می شود.

اچ2CO3 + اچ2O → اچ3O+ + HCO3-

یون‌های سدیم (از نمک معمولی) که برای سنتز اسید کلریدریک لازم نیستند و یون‌های کربنات هیدروژن (از اسید کربنیک) در خون آزاد می‌شوند.
اسید هیدروکلریک تولید شده از سلول های جداری به داخل معده آزاد می شود، جایی که از هضم غذا پشتیبانی می کند.

مخاط معده به طور معمول توسط اسید هیدروکلریک مورد حمله قرار نمی گیرد زیرا توسط مخاط چسبناکی که تمام دیواره داخلی معده را می پوشاند از هضم خود محافظت می کند. با این حال، آسیب به این لایه می تواند منجر به زخم معده شود.

افراد مسن گاهی اوقات با مکانیسم بسته شدن معده (به اصطلاح اسفنکتر مری) مشکل دارند که دیگر به درستی کار نمی کند. سپس اسید معده می تواند به مری برگردد و به غشاهای مخاطی و بافت ارگانیک حمله کند. فرد مورد نظر دردی را احساس می کند که عموماً به آن معروف است سوزش سردل به عنوان.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا